Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

I påvente av Hyttemessen: Arrangerer "nett-messe" med lekkerbiskener

JC Bordelet produserer noen av verdens flotteste peiser i Monpelier - Frankrike. De elegante og eksklusive peisene kommer på Hyttemessen til høsten, naturligvis. Men allerede nå kan du se blant annet denne lekkerbiskenen i lokalene hos på Seljord Varme.

 
Trendy peis
Zelia 908 for første gang i Norge!

Seljord Varmeservice arrangererer nemlig i disse dager "digital hyttemesse" der ovner, peiser og ulike varmeløsninger står i fokus. Her finner du flere av Bordelets peiser, som er noe helt for seg selv.

 

Første gang her til lands

Dette er peiser som du ikke ser hvor som helst i hytte-Norge. Kjøperne er helst folk som ønsker noe ekstraordinært, eller vil ha en peis som ikke alle andre har, sier Tarjei Skræi hos Seljord Varmeservice.

- På vår "digitale hyttemesse" viser vi blant annet den takhengte zelia 908 i trendy prangende farge, forteller Tarjei Skræi. Han er fornøyd med å være den som representerer det prestisjetunge peismerket her til lands. JC Bordelet har vunnet utallige designpriser, som ‘Janus of design’ og har ofte representert Frankrike i prestisjefylte internasjonale salgsmesser.

Publisert | Oppdatert 08. april 2020
Hyttemessen AS
c/o Miki Regnskap AS,
Thor Dahlsgate 1-3
3210 Sandefjord
Tlf: (+47) 93221823
Org.nr.: 912015378