5C7A7679

Hyttemessen Hellerudsletta 25.-28. april - åpningstider

Hyttemessen på Hellerudsletta har gjennom et par tiår vært det største og viktigste møtestedet for virksomhetene i hyttemarkedet og det store norske hyttepublikumet. 25.-28. april har vi igjen gleden av å invitere til hyttefest på X Meetingpoint (tidligere Exporama Senteret). Ikke noe sted vil du kunne møte flere hytteeksperter samlet på ett sted enn på Hellerudsletta disse dagene i april.

IMG_2312

Åpningsdagen: God start for HYTTEMESSEN I Bergen

- Dette ble en riktig så hyggelig dag, melder messesjefene Per Levik og Tore Bjørnstad etter åpningen av HYTTEMESSEN i Grieghallen i går. Godt over 900 besøkende var innom dørene i hallen. 

gheksteriornatt

Grieghallen fylles med hytteliv gjennom hele helgen!

Arrangør HYTTEMESSEN. Vi gleder oss til hyttefestival i Bergens storstue!

 

Kvande

Kvande og Nordvik: - Vestlandet blir et viktig marked framover

Kvande og Nordvik Møbel er en av de langveisfarende bedriftene på Hyttemessen i Bergen. Vestlandet blir et viktig marked framover, sier Otto I. Kvande.

Messe

Hyttemessen: Bergen fengsel kommer med populære hyttemøbler

- Vi er spente på mottakelsen. Dette er første gang vi er med på en hyttemesse, men jeg tror vi har mange produkter som passer nettopp for hyttefolk, sier verksmester Atle Hansen ved Bergen Fengsel.

image003

Sjøhyttene går fort unna i Sunnhordland

Aktiv Eiendomsmegling opplever stor interesse for sjønære hytter og hyttetomter. Salgskontoret ble åpnet i Sunnhordland for halvannet år siden.

Skjermbilde 2019-02-26 kl

Hyttetorget forventer stor interesse for solcellepakker

Solenergi er et varmt tema om dagen. Hyttefolket var blant pionerene da solcellepanelene kom for mange tiår siden. Men effekten av de gamle løsningene tåler nesten ikke sammenligning med dagens moderne solcelle- og batteriteknologi..

Tryglakleiv 2

Her kommer 27 helt nye tomter på Kvamskogen

Ingen tvil: Ting skjer på Kvamskogen, bergensernes nærmeste hyttedestinasjon. - Vi kommer til Hyttemessen med 27 «ferske», sørvendte hyttetomter, som kommer til å vekke interesse, sier Johan Skeie i Kvamskogen tomteservice.